Osnova svih naših proizvoda

Sjemenke grožđa

Poznato je koliko su zdrave i korisne bobice grožđa, ali malo je onih koji znaju da su sjemenke isto toliko vrijedne zahvaljujući antioksidansima, flavonoidima i linolenskoj kiselini. One se koriste kao dodatak prehrani, na tržištu su dostupne kao ulje i ekstrakt, a budućnost kozmetičke industrije krije se u njima.

Sjemenke grožđa imaju dvadeset puta veću antioksidativnu moć nego vitamin E i pedeset puta veću nego vitamin C. Njihovom upotrebom potičemo proces detoksikacije organizma, smanjujemo štetno djelovanje slobodnih radikala, kao i rizik od malignih oboljenja. Sjemenke grožđa sadrže OPC kompleks oligomernih proantocijanidina koji stimuliraju cirkulaciju i jačaju krvne žile, spriječavaju taloženje masnoća u njima, te snižavaju krvni tlak. Također suzbijaju upale, štite od bakterijskih infekcija, pogotovo onih izazvanih stafilokokom. Pomlađuju i revitaliziraju organizam, jačaju kosti i usporavaju starenje mozga i štite očno tkivo. Pozitivno djeluju na probavu i crijevnu peristaltiku. Pomažu u zaštiti i obnavljanju kolagena, te ublažavaju simptome alergije.

Kvaliteta bez kompromisa

Samo najkvalitetniji sastojci

Iznimno nam je važno koristiti samo najkvalitetnije prirodne sastojke. Svi sastojci su pomno odabrani kako bi koži pružili najbolju njegu i pažljivo su formulirani u onom omjeru koji će koži pružiti točno ono što joj je potrebno. Prednost uvijek dajemo čistim prirodnim sastojcima, vodeći računa o visokim standardima održivog razvoja!

Magnolia

Magnolija je vrlo učinkovita u zaštiti kože od utjecaja slobodnih radikala, usporava starenje, djeluje protuupalno i umirujuće, posvjetljuje kožu.

Ruža

Ruža je poznata kao eliksir mladosti zato što uravnotežuje strukturu kože, smanjuje bore i ožiljke, obnavlja i pomlađuje kožu.

Crvene alge

Vrlo su važna prirodna kozmetička sirovina koja se koristi kao baza za izradu krema, gelova, losiona i slično zbog snažnog regeneracijskog, hidratantnog, zaštitnog, umirujućeg i protuupalnog djelovanja.

Kantarion

Umiruje nadraženu i osjetljivu kožu, smanjuje bore, hrani dehidriranu kožu, ubrzava zacjeljivanje rana, štiti kožu od vanjskih utjecaja, pomlađuje, djeluje antioksidativno.

Paprena metvica

Paprena metvica sadrži visoku razinu vitamina A, ublažava svrbež i smiruje nadraženu kožu.

Shea maslac

Ovaj sastojak sadrži uravnotežen omjer zasićenih i nezasićenih masnih kiselina, čime omogućuje da se na koži formira zaštitni film i spriječi gubitak vlage.